.

.

DoreenBeads 20 Roze Smole Rose Cvijet Ukrasa Nakit Pravi Nalaz 27x27mm (B15637), yiwu

DoreenBeads 20 Roze Smole Rose Cvijet Ukrasa Nakit Pravi Nalaz 27x27mm (B15637), yiwu

KM 3.00
KM 4.68

Iznos
Na skladištu


Zbog NAS
Putovanje od naših nakit zalihe posao počela u 2001.
Kao povratak u prilika dao si nam, pocinjemo naš posao na Aliexpress da pružamo naše dobre stvari i usluge više i više kupaca.
Zbog Dostava
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu , Master Card , QIWI , Western Union , i Bankovni Transfer .
Dostava Načina
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu , Master Card , QIWI , Western Union , i Bankovni Transfer . Samo kontaktirajte nas na prvi put kada upoznam bilo kakav problem, imamo više od deset godina vrijedna iskustva u ovoj oblasti, kao rezultat toga možemo riješiti problem za tebe. I ponosni smo da pružamo perle, i nakit Zalihe da klijenata širom svijeta.
I ponosni smo da pružamo perle, i nakit Zalihe da klijenata širom svijeta.4 mm ili 1mm = 0. Vjeruj nam, bilo nesreća će biti riješen .
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen da bi mogao da ostaviš nas pozitivan feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i službe. Vjeruj nam, bilo nesreća će biti riješen .
Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu. Molim te ne ostavljaj negativan povratne informacije ili otvorim spor., kada je bilo ih je samo 2 članova u našem timu.Slobodna Isporuka! 20 Roze Smole Rose Cvijet Ukrasa Nakit Pravi Nalaz 27x27mm Materijal : Smole Veličine Oko : 27mm x 27mm
Rupu veličine : Debljine : 11.
Još uvijek se sjećam kako je uzbuđena kad imamo naš prvi red u 2001 koji motiviran nas da njegujemo svaki naređenje od tebe.
ISTO VIŠE NA APLIKACIJU
Zbog NAS
Putovanje od naših nakit zalihe posao počela u 2001. Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.
Sada smo razvili sa tim sa više od 300 zaposlenih u Aziji , u Evropi i Amerika .
Molim te ne ostavljaj negativan povratne informacije ili otvorim spor. Još uvijek se sjećam kako je uzbuđena kad imamo naš prvi red u 2001 koji motiviran nas da njegujemo svaki naređenje od tebe. Sada smo razvili sa tim sa više od 300 zaposlenih u Aziji , u Evropi i Amerika .0393 cm Roza Boju Količinu ćeš dobiti 20 ovo stavka na listi cijena Dio Nije.7 mm(1/2")
pretvaranje : 1 cm = 25.
Detalj Pakiranje
Svaki bi je poslao koristeći Balon koverta ili multil ayer kutiju .
Samo kontaktirajte nas na prvi put kada upoznam bilo kakav problem, imamo više od deset godina vrijedna iskustva u ovoj oblasti, kao rezultat toga možemo riješiti problem za tebe.

Karakteristike

:
B15637
:
Imitaciju
Nakit Nalazi Tip:
Spacers
Tip Stavke:
nakit nalazi
:
DoreenBeads
Od:
Kini Yiwu
Proizvodi u kategoriji