.

.

Doreen Kutiju hot - 5 Niti jednu Rundu Čašu Pearl Perle 4mm 32-1/4 (B12579)

Doreen Kutiju hot - 5 Niti jednu Rundu Čašu Pearl Perle 4mm 32-1/4 (B12579)

KM 3.00
KM 4.71

Iznos
Na skladištu


Pakujem Detalja
Svaki bi je poslao po Balon koverta ili multil ayer kutiju .
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu, Master Card, QIWI Novčanik, Boleto,Webmoney, Western Union ,
i Bankovni Transfer .
Detalj Pakiranje
Svaki bi je poslao koristeći Balon koverta ili multil ayer kutiju . Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu. I ponosni smo da pružamo perle, i nakit Zalihe da klijenata širom svijeta. Molim te ne ostavljaj negativan povratne informacije ili otvorim spor.
Zbog Dostava
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu , Master Card , QIWI , Western Union , i Bankovni Transfer .
Rupu veličine : 1mm Debljine : 4mm
pretvaranje : 1 cm = 25.Slobodna Isporuka! 5 Niti jednu Rundu Čašu Pearl Perle 4mm 32-1/4" Materijala : Čašu Veličine Oko : 4mm Dia.
Mi pružamo različitih vrsta Nakit & Zanata da Klijenata širom svijeta i mi razvijaju nove stvari cijelo vrijeme. Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu, kad to stigne svake mušterije'hand., kada je bilo ih je samo 2 članova u našem timu. Samo kontaktirajte nas na prvi put kada upoznam bilo kakav problem, imamo više od deset godina vrijedna iskustva u ovoj oblasti, kao rezultat toga možemo riješiti problem za tebe. Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen 5 zvezdica Feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i služba!
Kontaktirajte nas kada upoznaš bilo kakav problem, mogli bi da riješimo problem za tebe.
Molim te APLIKACIJE uživati VIŠE POPUST : )
Dobrodošli Divno Perle!
Naš Nakit posao počela u 2001 i u to vreme bile su samo 2 članova u našem timu. Ali sa vrijeme prolazilo,
sada smo se razvila u tim sa više od 400 zaposlenih u Aziji, u Evropi i Amerika . Vjeruj nam, bilo nesreća će biti riješen .
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen da bi mogao da ostaviš nas pozitivan feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i službe. Sada smo razvili sa tim sa više od 300 zaposlenih u Aziji , u Evropi i Amerika . Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu. Još uvijek se sjećam kako je uzbuđena kad imamo naš prvi red u 2001 koji motiviran nas da njegujemo svaki naređenje od tebe.
Kao povratak u prilika dao si nam, pocinjemo naš posao na Aliexpress da pružamo naše dobre stvari i usluge više i više kupaca.

Karakteristike

Tip Stavke:
Perle
Dobro ili Mode:
Mode
:
Doreen Kutija
:
B12579
Predmet Formi:
Okruglog Oblika
:
Staklo
Proizvodi u kategoriji