.

.

Leadshine 300W 2 faze Lako CNC Zatvorenih petlji Hibrid Servo Pogon spreman HBS86 Voziti & 86HS80-EK Motor #SM593 @SD

Leadshine 300W 2 faze Lako CNC Zatvorenih petlji Hibrid Servo Pogon spreman HBS86 Voziti & 86HS80-EK Motor SM593 @SD

KM 404.85

Iznos
Na skladištu

0 Nm, i NEMA 34 sa drži moment, 4. Pažnja : kupac iz Brazila trebali pružiti CNPJ NE. Zatvorena petlja između voziti i vozio motor da eliminišemo gubitak potez sinhronizacija u otvori petlja čovjek sistema. Oni su nam trenutno dostupni u kadru veličine NEMA 23 sa drži moment od 0,9, 1.Sve se vraća mora da uključuje sve originalne sadržaj neoštećen, u re-saleable stanju,sve pakovanje uključujući uputstva, garancija oblika,itd.Ćemo dostaviti robu u 1-5 posao dana posle primanja isplatu. Ako se desi da li dužnosti, porezi i druge naknade za kurir kompanija i svojoj zemlji, kupci su dužnost da plati. Uobičajeni maksimalnu 200 frekvenciju; 500 opcija.
Leadshine 300 W 2 faze CNC Zatvorenih petlji Hibrid Servo Pogon spreman HBS86 Voziti & 86 HS80-EK Motor #SM593
HBS86 Servo Voziti Karakteristike
30~80 V , 8. Mi smo brod na svijetu i proglasiti manja vrednost za carinu Predmet poslali iz Kine Kopno koristeći zrakom za HITNU,UPS,DHL,e Packet ili Hongkong Post. Ako naređenje je pokvaren,poslat ćemo delove da si nakon što su dobili dokaz od neispravni slike od stvari koje si primila, i bez dodatnih troškova. Sistem uključuje 3 faze čovjek motor kombinaciji sa potpuno digitalni, visokim performansama voziti i unutrašnji koder koja se koristi da zatvore položaj, brzinu i sadašnji petlja u pravo vrijeme, kao servo sistema.
Opisi
U FONDACIJA niz nudi alternativa za prijave zahtijeva visokim performansama i visoko pouzdanost kada stvari je bio jedini izbor, iako je i dalje isplativo. Ne podešavanja za lako podešavanja preko tradicionalne stvari sistema.Ako adresa je nekorektno, paket ne isporuka i poslati nazad u prodavac ,kupac bi trebao platiti za prvi i vraća isporuka naknade. Naređenja će biti otkazana ako uplata nije primio u roku od 10 dana kupovine
Sve predmete prodali su novi.Poštar ne refundable. Mnogo manju cijenu od tradicionalnih servo sistema. Srednjoj moment na početak i nizak brzinu ukočenost u zastoju .
Mehanički Specifikacije
Odgovarajući Rezervni Specifikacija : 86 HS80-EK-1000 Motor
Leadshine hibrid servo motors, ili stao motors sa encoders, su predviđeni da rade sa Leadshine FONDACIJA niz hibrid servo vozi uključujući HBS57, HBS86, i HBS86 H. Teret na osnovu automatski prilagođen izlaz struju 0-8. I to je idealno za prijave gde je oprema koristi pojas-vozi mehanizam ili inače je nizak krutost i ne želiš da ja t da vibriraju kada zaustaviti.

Karakteristike

:
HBS86 Voziti & 86HS80-EK Motor
Motor Tip:
cnc servo vozim
Proizvodi u kategoriji