.

.

DoreenBeads 200PCs Silver Ton Kresanje Perle Pokriva 5mm x4mm( 2/8 x 1/8), yiwu

DoreenBeads 200PCs Silver Ton Kresanje Perle Pokriva 5mm x4mm( 2/8 x 1/8), yiwu

KM 3.00
KM 4.35

Iznos
Na skladištu

200 PCs Silver Ton Kresanje Perle Pokriva 5mm x4mm( 2/8" x 1/8")
Materijal :
legure
Velicina :
Otprilike : 5mm x4mm( 2/8" x 1/8")
Debljine : 3mm
pretvaranje : 1 cm = 25.4 mm ili 1mm = 0.0393 cm
Boja :
dosadan silver ton(ne srebrni auto)
Kvantitet :
200 PCs po pakovanju
Dio Nije.
B03072
Zbog NAS
Putovanje od naših nakit zalihe posao počela u 2001., kada je bilo ih je samo 2 članova u našem timu. Sada smo razvili sa tim sa više od 300 zaposlenih u Aziji , u Evropi i Amerika . I ponosni smo da pružamo perle, i nakit Zalihe da klijenata širom svijeta. Još uvijek se sjećam kako je uzbuđena kad imamo naš prvi red u 2001 koji motiviran nas da njegujemo svaki naređenje od tebe.
Kao povratak u prilika dao si nam, pocinjemo naš posao na Aliexpress da pružamo naše dobre stvari i usluge više i više kupaca.
Detalj Pakiranje
Svaki bi je poslao koristeći Balon koverta ili multil ayer kutiju . Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu, kad to stigne svake mušterije'hand.
Zbog Dostava
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu , Master Card , QIWI , Western Union , i Bankovni Transfer . Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen da bi mogao da ostaviš nas pozitivan feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i službe. Samo kontaktirajte nas na prvi put kada upoznam bilo kakav problem, imamo više od deset godina vrijedna iskustva u ovoj oblasti, kao rezultat toga možemo riješiti problem za tebe. Molim te ne ostavljaj negativan povratne informacije ili otvorim spor. Vjeruj nam, bilo nesreća će biti riješen .

Karakteristike

Nakit Nalazi Tip:
Kresanje & Kraju Perle
:
Tip Metala:
Cink Legure
:
B03072
Tip Stavke:
nakit nalazi
:
DoreenBeads
Od:
Kini Yiwu
Proizvodi u kategoriji