.

.

Doreen Kutiju Divno Gumene Nakit Vrpcom oko Crne 2mm Dia,10 MILIONA dužinu (B22142)

Doreen Kutiju Divno Gumene Nakit Vrpcom oko Crne 2mm Dia,10 MILIONA dužinu (B22142)

KM 2.00
KM 2.43

Iznos
Na skladištu


Zbog NAS
Putovanje od naših nakit zalihe posao počela u 2001. Sada smo razvili sa tim sa više od 300 zaposlenih u Aziji , u Evropi i Amerika .4 mm ili 1mm = 0. Samo kontaktirajte nas na prvi put kada upoznam bilo kakav problem, imamo više od deset godina vrijedna iskustva u ovoj oblasti, kao rezultat toga možemo riješiti problem za tebe. Molim te ne ostavljaj negativan povratne informacije ili otvorim spor.
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen da bi mogao da ostaviš nas pozitivan feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i službe. Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu, Master Card, QIWI Novčanik, Boleto,Webmoney, Western Union ,
i Bankovni Transfer .
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen 5 zvezdica Feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i služba!
Kontaktirajte nas kada upoznaš bilo kakav problem, mogli bi da riješimo problem za tebe.
Zbog Dostava
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu , Master Card , QIWI , Western Union , i Bankovni Transfer . Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu.0393 cm Crna Boja Količinu dobit ćete 10 ovo stavka na listi cijena Dio Nije.
Mi pružamo različitih vrsta Nakit & Zanata da Klijenata širom svijeta i mi razvijaju nove stvari cijelo vrijeme.
Molim te APLIKACIJE uživati VIŠE POPUST : )
Dobrodošli Divno Perle!
Naš Nakit posao počela u 2001 i u to vreme bile su samo 2 članova u našem timu. I ponosni smo da pružamo perle, i nakit Zalihe da klijenata širom svijeta. Molim te NE ostavljaj
negativno povratne informacije ili otvorim spor kontaktirao! Mi smo pošteni i odgovoran prodavca i vjeruj nam,
bilo nesreća će biti riješen!
.
Kao povratak u prilika dao si nam, pocinjemo naš posao na Aliexpress da pružamo naše dobre stvari i usluge više i više kupaca., kada je bilo ih je samo 2 članova u našem timu. Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu, kad to stigne svake mušterije'hand. Vjeruj nam, bilo nesreća će biti riješen . Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.Slobodna Isporuka! Gumeni Nakit Vrpcom oko Crne 2mm Dia,10 MILIONA dužinu Materijal : Gumene Veličine Oko : 2mm( 1/8")
Rupu veličine : Debljine : 2mm( 1/8")
pretvaranje : 1 cm = 25. Još uvijek se sjećam kako je uzbuđena kad imamo naš prvi red u 2001 koji motiviran nas da njegujemo svaki naređenje od tebe.

Karakteristike

:
B22142
:
Gumeni
Nakit Nalazi Tip:
Žice
Tip Stavke:
nakit nalazi
:
Doreen Kutija
Proizvodi u kategoriji