.

.

popravka puno kvadratnih vježba 5D dijamant sliku diy vez krst šav Mozaik lepa noć pogled Sliku kući dekor

popravka puno kvadratnih vježba 5D dijamant sliku diy vez krst šav Mozaik lepa noć pogled Sliku kući dekor

KM 8.00
KM 12.81

Iznos
Na skladištu


[Maltene]
1. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo. A4 Model HD crteži (uključujući i crteže, boju sto)
3.
[DIY dijamant sliku karakteristika]
1. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom. ne kvalitet problem).
[DIY Dijamant sliku mjere Opreza]
1. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. (Primjer : proizvod nije isto sa slikom, zar ne zamisliti savršen proizvod veličine ne vidiš, postoji ispravan, itd.Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat. Denis treba stan protiv uredno, ne puca. Dovoljno smole dijamante. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu. Nekada klip žvake bušilicu i pincetu, plasticnu posudu. Referenca prije operacije korake. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje.

Karakteristike

:
20x30cm, 30x40cm, 40x60cm, 50x75cm, 60x90cm
:
KAMY YI
Stil:
Evropi
Broj Boja:
1-30
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Tip Šablona:
Lijep
:
Smole
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Oblik dijamanta:
Trg
:
Slike
Okvir:
No
Obliku:
Samac
Zalijepiti Oblast:
Punu
Božić:
Božić
Proizvodi u kategoriji