.

.

CISS BCI-370XL BCI-370 BCI-371 mastilo patrone za Canon MG7730 MG7730F MG6930 MG5730 TS8030 TS9030 TS6030 TS5030 (Japan)

CISS BCI-370XL BCI-370 BCI-371 mastilo patrone za Canon MG7730 MG7730F MG6930 MG5730 TS8030 TS9030 TS6030 TS5030 (Japan)

KM 40.00
KM 44.70

Iznos
Na skladištu

U stvari, otisak kvalitet bi trebao biti jednaki, u šta si se sa svježim, pun šaržer sve vreme. Q Mogu instalirati prazna Kontinuirani Mastilo Zalihe Sistem/Metaka u štampariji? Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna. To bi bilo bolje da naručim zamjenu djevica prazna čaura od nas. Napuni samo u 1 cm boce slavinu. Q : Kako je osjetljiv je štampač da mastilo nivou u rezervoar boce? Tvoj printer će raditi kako treba sve dok se nastaviš bocu na istom nivou kao štampač. Ako ti trčiš rezervoar bocu i cela suva, moguće je da ponovo premijera komore uklanjanjem čaura od štampač, igrao izlaz rupe, i ponavlja punjenje instrukcije, međutim da će ovo pružiti prilično neuredno od vas će pumpati neke ostatke tinte iz čaure osim zraka. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, chip obrazac, pakovanje). Pitanja i odgovori o projektu : Q : Šta dozu CIS sistem uključiti? Cela jedinica uključuje Rezervoar bocu, CIS čauru, Cijevi, Usisivač Pumpu, CIS podršku ruku i konektori. Ne diraj u tiskari ili utjecati na normalne operacije na bilo koji način. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje. Ako budete imali bocu se na viši nivo, trci rizik od tinte lokva na papiru. Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen pun mastilo(tenk/cijev/mastilo kaseta mora biti puno mastilo), onda je instaliran u tiskari; inače, kad je prazno mastilo čaure su se ubaci za štampač, čip će biti zaključana trajno, a ne mogu se koristiti normalno, iako nakon što si napunio mastilo. Q : Kako to funkcioniše? Cijev je zakačen na čaurama koje je i kreće naprijed i nazad sa otisak glavu. Kontinuirani mastilo zamjena kao i izvuci iz čaure.Ako ti je čaura red je drugaciji bio od onog sto smo šou u slika, molim te razjasnimo tebe kad ti mjesto redu, mi ćemo pratiti tvoje je da uradiš CISS!
CISS kaseta sa čipom pogodan za tržište Područje : (JAPAN)
Paket sadržaj : ciss mastilo sistem * 1set
Kupac Primeti :
1. Slike su samo za pozivanje. U normalne operacije sa bocu sjedi pored štampača, ti ćeš iskusiti istu sjajno otisak kvalitet bez obzira na nivo tinta u rezervoar boce.

Karakteristike

:
Kontinuirani Mastilo Zalihe Sustav
:
BCI-370 BCI-371
Kompatibilni Printer Tip:
inkjet printer
Kompatibilni Potpuno:
KENON
Veliko Pakovanje:
Da
:
YOTAT
Proizvodi u kategoriji