.

.

DIY Dijamant Sliku Krst Šav Vez ulici Ruže Ljubav Dijamant Vez Obrazac Postavlja Vez Krst Šav

DIY Dijamant Sliku Krst Šav Vez ulici Ruže Ljubav Dijamant Vez Obrazac Postavlja Vez Krst Šav

KM 8.85

Iznos
Na skladištu

Mušterija koji su posebno želim divan efekat molim te izabrati veliki broj. Denis treba stan protiv uredno, ne puca.
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante.I tu je razlika između platno veličine i sliku veličine. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Nakon završetka, lagano pritisni dijamante sa ruku ili knjigu da bi se osiguralo da dijamanti su čvrsto vezana. Srušit djelomičan film i mjesto dijamant na platnu prema odgovarajući broj.
Obično, kompleks šarene picutures sa delikatna detalje treba veći broj da se izrazim's detaljima. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Ako se držiš dijamant na pogrešno mjesto na sliku, ukloniti dijamant sa klješta. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Koristi krug kraja olovku da se držimo dijamant i lagano pritisni kako bi odstranili bilo koji ekstra cementa. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže.
[DIY dijamant sliku karakteristika]
1. Ubacite rundu kraja mogu vidjeti olovku u mogu vidjeti cementa (guraj teško držati cementa u mjesto).8 mm Rundu Smole Dijamant -Boja Količinu : 30-45 Boje -Upotreba : Kući/Hotel/Ured Dekoraciju,Jedinstveni Dar -Za Vježbu : 100% Pun Dril -O Kadar : Ne Okvir, Nakon što si potpuno potrebno za privrženost da lokalne kupiti Ram -Platno Paket : zavrni , Izbjeći Nabore -Paketa Sadrži : Pun vježba dijamant , odštampao platna, alat Za dijamant količinu : sa 20%~30% više količinu dijamant, apsolutna enoug Sve naše dijamant slike su okrugli dijamant. Šta's više, molim te ne javno spor za efekat male velicine, pobijedili smo't snosiš bilo kakvu odgovornost.

Karakteristike

:
20x30cm, 30x45cm, 40x60cm, 32x50cm
Stil:
Evropi
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
:
Oli
:
Smole
Broj Boja:
30-45
Obliku:
trodimenzionalni
Tip Šablona:
Lijep
Oblik dijamanta:
Rundu
Okvir:
No
alat:
Poenta vježba olovku,Dosadno blato,jelo.
Dijamant sliku Set Tip:
diy Dijamant sliku Tema
Kompleta Vez Metod:
Pun Vez Tip
Tipovi:
3D Dijamant Vez scenerym krst Šav
:
See details
:
zid naljepnice kući dekor
Model Numbe:
LG695
Proizvodi u kategoriji