.

.

6 boje prazna napuniti mastilo patrone PGI-670 KLIŠE-671 PGI670xl CLI671 PGI 670 KLIŠE 671 sa čip Za Canon PIXMA MG7760 printer

6 boje prazna napuniti mastilo patrone PGI-670 KLIŠE-671 PGI670xl CLI671 PGI 670 KLIŠE 671 sa čip Za Canon PIXMA MG7760 printer

KM 26.00
KM 34.20

Iznos
Na skladištu

Ponašanje otisak glavu čišćenje ako to je suv ili blokirani. Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda. To nije precizno merenje. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto.
Različite monitor vozači će proizvoditi malo drugačije boje i stoga boje prikazan na ekranu će uvijek biti malo drugačije od onih koji ti printer otiske.
6 boje prazna napuniti mastilo patrone PGI-670 KLIŠE-671 PGI670xl CLI671 PGI 670 KLIŠE 671 sa čip Za Canon PIXMA MG7760 printer
Proizvod opis
Patrone status : Refillable inkjet patrone bez mastilo
Refillable - Uštedio $$$ po nikada ne kupi još jedan mastilo kaseta je ponovo!
Ekološki prijateljskog - nikad nećeš morati da baciš još jednu kasetu opet!
Čip status : Trajno čip
Čip je trajno dizajn, nema potrebe za resetovanje, to može biti ponovno koristiti opet i opet. Mi smo svaki test proizvod prije dostava, garantujemo 100% radi. Za detalje, molim te pogledaj nas.
Q : Kada sam otisak čaršav, boje ne tocno odgovaraju onima prikazan na mom ekranu. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje.
Možeš pokušati meč ih ali svaki program koji koriste malo drugačiji vozač i stoga svaki shema boja je malo drugačije.
Pitanja i odgovori o projektu :
Q : Koliko puta može refillable patrone biti popunila?
Većina metaka, ako samo u dobrom stanju (ako otisak glavu nije izgrebao, začepi, ili je otišao da se suše, čips ok), može biti popunila mnogo puta.
Q : Ništa otiske ili boja odsustvu postoji kada novi patrone(s) su postavili.
Pobrini se da žute brtvljenje oznaka je uklonjen prije instalaciju.
Pobrini se da otisak glavu radi normalno.
Q : Kako da izaberem tvoj čaure?
Trebao bi prema tvoj originalni mastilo patrone model broj kada kupuješ punjenja.
Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen pun mastilo(tenk/cijev/mastilo kaseta mora biti puno mastilo), onda je instaliran u tiskari; inače, kad je prazno mastilo čaure su se ubaci za štampač, čip će biti zaključana trajno, a ne mogu se koristiti normalno, iako nakon što si napunio mastilo.

Karakteristike

:
mastilo patrone
Kompatibilni Potpuno:
KENON
:
C,M,Druge,Crno Svjetlo,Y,K
:
YOTAT
Čaura je Status:
Prazan
Veliko Pakovanje:
Da
Kompatibilni Potpuno:
Kenon Inkjet
Karakteristika:
Kompatibilni
:
PGI-670 KLIŠE-671
Obojeni:
Da
Prijavu područja:
Australiju
kompatibilni printer model 1:
Za Canon PIXMA MG7760
Proizvodi u kategoriji