.

.

Deda Dobar Sreće Stari Narod 89cm Kini BRASS je Ljudski kostur lobanju smrt je glavu Štaka štap Crosier

Deda Dobar Sreće Stari Narod 89cm Kini BRASS je Ljudski kostur lobanju smrt je glavu Štaka štap Crosier

KM 143.00
KM 238.50

Iznos
Na skladištu


Srednjoj 36.0 Dugo 2.0 Širinu 2.0 (Cm )
Težine : 1.2 KGuključeni težinu pakovanje materijala
Materijala : bronzanog bras
Uslov : Dobrom stanju
Opis :
Ovo je Folk Kineski Pokupiti Ručno pravljen Bronzanog Ražnjić Oraha Štap Štapić Štap .To je u dobrom stanju, i napravljen od zanatlije u tradicionalnim stil s dobro ih. Ovo je sjajan komad vrijednu zbirku, vrijedan lični alter ili dobar poklon. Nemoj propustiti ovu priliku da dobiti ovu statuu, i donosi sreću s tobom!
Čista Bakra Bras djedica Dobro Sreće Štap Glavu
Mogu meč Lobular crveni sandalovine Štap
dobro došao u moj dućan
Zbog nas
U mojoj radnji, ima mnogo divnih stvari koje čekaju te, većinom se bave vanjski vrijednost kolekciju od bronze, porcelan, silver, cloisonne, vojne zalihe, Budistički statue, Budistički zalihe i oprema kao što je stari obiteljski nakit zanata. Trudit ću ponuditi ih jednog po jednog, i dobrodošli se pridružiti takmičenju i samopouzdanje red !
Ovdje je kineski fengshui bronzanog bogatstvo novac yuanbao Konja Povuci kupus sreće kip , To je u dobrom stanju, i napravljen od zanatlije u tradicionalnim stil s dobro ih . Ovo je sjajan komad vrijednu zbirku, vrijedan lični alter ili dobar poklon. u rucno je veoma dobar sa neverovatno detaljima. Ne propustiš ovu šansu da to i dobijem .Ti poželim sreću!
Politika
Sve stvari se kvalificira za naše 30 dana zadovoljstvo garantujem osim ako navedene u suprotnom u proizvod listing. Svi predmeti su garantujem da će biti u novo radno stanje na račun za kupovinu. Ako ima bilo kakvih problema, ili ako nisi 100% siguran da sa tačke, javite nam se odmah tako da možemo ponuditi zamjenu ili povrat novca predmeta.
NAPOMENA : Sve stvari se vratio bi trebao biti u originalnoj kutiji sa svi dodacima, papirologiju, i sadržaj prvobitno poslao sa tačke. Štete od kupac neće biti prekriven po pravilima.

Karakteristike

Stil:
Retro i Nostalgično/Stari Nameštaj ...
:
HUARONGKANGYOU
:
Organskog Materijala
Tema:
Životinja
Proizvodi u kategoriji