.

.

Odjeća tag prazninu PVC prazan prazan crna od kartona napravio mali lift kraft papiru

Odjeća tag prazninu PVC prazan prazan crna od kartona napravio mali lift kraft papiru

KM 78.00
KM 82.50

Iznos
Na skladištu


2 filma : General može biti prekriven i pokriva film glup film, film ne treba da se pojavi posle udara bur, otmjeni dio.
4 obložene novinama : Sjaju i glossiness je dobro, na štampanje može napraviti sliku i sliku odražava smisao za trodimenzionalni, pun i svijetle boje i bijeli kartona, ali njegova čvrstoća od bijele od kartona. Kada roba je odobreno za gledanje znak. Bronzing logo obrazac jasno, lijepa, sjajna boja, nosim vrijeme.
Samo-služba u kupovinu Tamo su police robe da shvatimo, roditelji mogu prema procesu samo-pomoći fotografisao bebu o ljubavi!
hromatska odstupanje Ovu radnju sve robe su odvedeni u vrstu, jer bi moglo biti drugačije prikaži boja razlika, zar detaljno opisuje, nije jasan prije kupovine molimo vas da kontaktirate usluzi. Imaju specijalne uslove molim te, daj prodavac poruku u opis proizvode!
Znak je Znak za paket, molim te biti siguran kada je kurir, otvori paket provjeriti da li robu štetu, provjerite broj je u pravu, kao što je problem molim te je odbio.
2 silver stanem proces : Sa sličnim prirode vruće stanem proces, silver proces pokazao bi poput srebrnog, tiho još luksuzno
Tri Seksi laser tehnologija : Može pokazati drugačije boje efekat, boju pametna i zanimljiva, elegantan i predivna. Nakon tag emboss čvorugu otisak sa trodimenzionalnom smisao za jaka
Nakon procedura
Film : Također poznata kao "plastike" "laminating" film "i tako dalje, je odnosi se u transparentni plastične film vruće pritiska pokriti označeni niti tiskana površinu, zaštitite i da se poveća za usne uloge.
5 kraft novinama : Ima vrlo visoko ati izdržljivost, nije lako suza, kraft papir generalno pogodan za monochrome ili boja štampanje neki bogati oznake.
2 crna od kartona : Čvrst i trajna, boja je crnac, jer crne kartice papir sama je crnac, njegova najveća mana nije tiskana boju, ali mogu biti korištene da bronzing, vruće silver proces glatko plohi.

Karakteristike

:
Papiru
Karakteristika:
Eko
:
Torbe,Odjeća
Technics:
Odštampao
:
2
Proizvod Tip:
Odjeća Oznake
Proizvod ime:
tag
Glavni Sirov Materijal:
Opseg prijavu:
Odjeća, odjeću, odjeću, odjeću, kući tekstila, general
Boja:
jedna
Proizvodi u kategoriji