.

.

Doreen Kutiju Divno Grebanja Leatheroid Nakit Vrpcu Crni 3mm Dia,10 MILIONA (B23189)

Doreen Kutiju Divno Grebanja Leatheroid Nakit Vrpcu Crni 3mm Dia,10 MILIONA (B23189)

KM 2.00
KM 2.64

Iznos
Na skladištu

Molim te ne ostavljaj negativan povratne informacije ili otvorim spor. I ponosni smo da pružamo perle, i nakit Zalihe da klijenata širom svijeta. Još uvijek se sjećam kako je uzbuđena kad imamo naš prvi red u 2001 koji motiviran nas da njegujemo svaki naređenje od tebe. Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu.
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu, Master Card, QIWI Novčanik, Boleto,Webmoney, Western Union ,
i Bankovni Transfer .
Pakujem Detalja
Svaki bi je poslao po Balon koverta ili multil ayer kutiju ., kada je bilo ih je samo 2 članova u našem timu.
Mi pružamo različitih vrsta Nakit & Zanata da Klijenata širom svijeta i mi razvijaju nove stvari cijelo vrijeme. Ona štiti predmete iz štetne u tranzitu, kad to stigne svake mušterije'hand. Sada smo razvili sa tim sa više od 300 zaposlenih u Aziji , u Evropi i Amerika . Ali sa vrijeme prolazilo,
sada smo se razvila u tim sa više od 400 zaposlenih u Aziji, u Evropi i Amerika .( 1/8")
Rupu veličine : Debljine : 3mm( 1/8")
pretvaranje : 1 cm = 25.Slobodna Isporuka! Grebanja Leatheroid Nakit Vrpcu Crni 3mm Dia,10 MILIONA (1 Snop povrsine 91 M) Materijal : Leatheroid Veličine Oko : 3mm Dia.
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen da bi mogao da ostaviš nas pozitivan feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i službe.0393 cm Crna Boja Količinu dobit ćete 10 ovo stavka na listi cijena Dio Nije.
Molim te APLIKACIJE uživati VIŠE POPUST : )
Dobrodošli Divno Perle!
Naš Nakit posao počela u 2001 i u to vreme bile su samo 2 članova u našem timu. Samo kontaktirajte nas na prvi put kada upoznam bilo kakav problem, imamo više od deset godina vrijedna iskustva u ovoj oblasti, kao rezultat toga možemo riješiti problem za tebe. Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.
Kao povratak u prilika dao si nam, pocinjemo naš posao na Aliexpress da pružamo naše dobre stvari i usluge više i više kupaca. Vjeruj nam, bilo nesreća će biti riješen .
Detalj Pakiranje
Svaki bi je poslao koristeći Balon koverta ili multil ayer kutiju .4 mm ili 1mm = 0.
Zbog Dostava
Metode plaćanja
Samo uvjeren da nam plati preko Ali Express Ugovor kroz Vizu , Master Card , QIWI , Western Union , i Bankovni Transfer . Tvoj novac je jedino pušten da bi nam nakon što si ga primila robu.
Povratne Informacije & Nakon Prodaju Službe
To je cenjen 5 zvezdica Feedbacks ako niste zadovoljni sa naše stvari i služba!
Kontaktirajte nas kada upoznaš bilo kakav problem, mogli bi da riješimo problem za tebe.

Karakteristike

Tip Stavke:
nakit nalazi
:
kožna
Nakit Nalazi Tip:
Žice
:
B23189
:
Doreen Kutija
Proizvodi u kategoriji