.

.

Hino Dijagnostički istraživač 2 - Hino DX2 1.1.18.1+ Podataka v2.16+Activator

Hino Dijagnostički istraživač 2 - Hino DX2 1.1.18.1+ Podataka v2.16+Activator

KM 120.00
KM 150.00

Iznos
Na skladištu


Koriste se proširi godine na godine zajedno sa napretka u elektronski sistem kontrole sebe.
Sistem za navođenje je napisala taj neko ima samo za srednji nivo znanja može u potpunosti razumjeti unutrašnje mehanizme zabrinut u radu koriste DXII za. DXII mogu prikaži podatke kao sirove podatke ili u dijagrame. Nego jednostavno čuvanju znanje, molim te zapamtiti informacije koje se nalazi u vodstvo kroz ruke na upotrebu DXII
Regionu : Sve regione Parove : engleski, mađarski, Dutch, danski, španski, italijanski, Kinezi, Meksikanca, njemačke, norveške, poljske, ruski, turski, francuski, česi, švedski, Japanski OS : Win7 x32, Win7 x64, Prozori 8,10 Količinu CD : 1 DVD Podatke novosti : 2/2018
.
Kroz elektronske kontroli, postao je moguće da provede novi nivo u redu kontrolu, što je dovelo do ogromne poboljšanja u vozilo nastup.
Stoga, DXII je razvijeno kao general ECU podešavanja alat, i razumijevanje svoj unutrašnji mehanizme a ga koristi pravilno, to je moguće da se snaći elektronske sistem kontrole u Hino proizvoda brzo i učinkovito. Međutim, nije sposobna za izvještavanje ovu informaciju u obliku razumljivo da ljudska bića, kao što je tačno ono što vrsta kvar dogodilo, i u što sistem.
Osim toga, ECU više ne mora da se menja kad proizvođač oslobađa ažurirani podataka., oni koji mogu't biti viđen. Brzo novosti može biti izvršena po svaku ECU preko DXII, vodi da ne otpada proizvodi. Pored neuspjeh informacije, DXII također piše informacije koje ECU koristi za kontrolni sistem, kao što vrijednosti je prepoznao od različitih senzori, ključem kontrolu države, sistem postavke.
počni
Hino Dijagnostički istraživač 2 - opis katalog :
Hino Istraživač Dijagnostički dijagnostički softver za Hino Kamiona
Dostupan regionima REZULUCIJI, JPN, SAD, MOGU, AUS, CHN, ESP, NZL, COL, CHL, HKG, TWN, GBR, IRL, SGP, THA
HINO DX2 NAPRED
U posljednjih nekoliko godina, elektronske kontrolu uvedeno je u sve vidove transporta opremu, uključujući putnik, reklamu, i specijalizovane vozila, kako da izbjegnem mnogo pitanja sigurnosti i smanjiti vozila' uticaj na životnu sredinu.
HINO DXII (u nastavku, "DXII") čita neuspjeh informacije iz ECU u sistemu, gdje neuspjeh dogodilo, i onda vidi popravljala postupak, tako da lokaciju mogu biti siguran.
U većini slučajeva kada elektronski kontrolu-vezane kvar desi, ECU (Elektronske Kontrolnu Jedinicu) kontroliše taj sistem mogu utvrditi vrstu neuspjeha došlo je kroz samo-dijagnoza.

Karakteristike

Vanjski Testiranje Sertifikat:
CC
Predmet Težinu:
1kg
Predmet Dužinu:
1inch
Predmet Širina:
1inch
Napon:
1
Materijal Tip:
1
Predmet Visine:
1inch
Hardvera Verziju:
1
Softver Verziju:
1
:
SattvDiag
Model Ime:
Službe
moć:
1
Elektronska:
Da
Specijalni Karakteristike:
Bluetooth
Tip Stavke:
Softver
Proizvodi u kategoriji